Csorba Csillag

Csorba Csillag ír. Verset ír, naplót ír, őrültségeket ír, gondolatokat ír... Művészi káoszban éli világát, felforgat és újra épít, absztrakt és valósághű egyben, és virtuális megvalósulásának újból és újból hangot ad. (A blogban található írások szerzője: Fábián Franciska)

szavak

alkotni (26) állapot (11) álom (16) boldog (10) boldogság (33) bűn (10) cica (11) csoda (9) dal (13) egyedül (15) éhség (10) élet (80) életérzés (33) elpusztítás (11) ember (11) emlék (22) én (10) érzelem (15) érzés (24) észrevenni (13) Fábián Franciska (16) fájdalom (25) fájni fog (8) felismerés (24) fény (17) filozófia (16) gondolat (46) gondolkodni (16) halál (24) halott (9) hit (8) hullám (11) humor (10) idő (22) isten (22) itt és most (12) játék (14) jövő (11) káosz (12) képzelet (9) komoly (10) látszólag (9) lélek (26) lélektan (11) macska (9) megfigyelés (24) mese (8) most (20) múlt (12) munka (14) művészet (11) nemzeti (8) őrült (21) őszinteség (21) pénz (8) salföld (8) sírni (8) szabadság (10) szende tünde (20) szenvedély (16) szerelem (43) szeretet (31) szex (9) szivárvány (11) szokatlan (8) szomorú (21) szomorúság (12) tanulni (8) társadalom (17) tél (9) tipikus (10) utazás (13) üzenet (9) vágy (23) valóság (14) várakozás (14) várni (8) vers (122) versike (16) virág (13) zene (13) Címkefelhő

Csak a szabadság már nem jó, más is kell

2020.05.24. 18:23 csorbacsillag

*
Csak szabadság nem jó! Se otthon, se máshol,
Minden jószándékom ellenére látom, 
*
A remeték útját járni nem dicsőség,
Elhivatottságért nem jár már a bőség.
*
Kietlenségemben egyet megtanultam,
Magány helyett legjobb felejteni múltam.
*
Testem még sugárzó, épségesnek látszik,
De belül egy háló, sebekben virágzik.
*
Vázszerkezet vagyok, pozsgás színem vérzés,
Távol én meghalok, nincs bennem több érzés..
*
Beengedem szita testembe a másét,
Így lenne csak csoda, százezrekbe látnék,
*
Sokakat éltetek, s ők éltetnek engem,
Korlátlanságomért boldog felnőtt lettem.
*
img_4869.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: közösség vers halál emlék szabadság boldogság vér érzés seb

Kisebbségi költő komplexus

2020.05.15. 09:00 csorbacsillag

Lehetek a panaszkodás költője?
Elment a pénz egy csomó felesleges dologra!
A mindennapi dühítőim szürcsölve,
Töltök egyet a jóléti depresszióra!

Ma alacsony a rímek árfolyama!
Nem tudok megélni tisztességes munkából,
Ezért inkább relaxálok, és mától alap,
Azt csinálom, amiért a közeg nem ócsárol.

dscf6936_2.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: vers munka depresszió fogyasztás pénz

Puszt Modern utáni poszt-opusz

2020.05.11. 23:17 csorbacsillag

 

*

Nem kérek a pusztításból,
Mert ösztönösen írtok,
Ha elmondom, elmém lángol,
Nyugtatót felírtok.

Elmegyek a patikába,
Rájövök létem drága,
És nem költök kaviárra,
De, jobb lenne mára.
dsc_0304_4.jpg
Így is, úgy is sokk az élet,
Hát miért költök drogra?
Passziómnak nagy veszélye,
Hogy a pasim dobna.

Jó, mindent túl komplikálok
Felesleges szókkal.
Teremtő szándékból árok-
Ásásokba fogtam.

Az építők elhagyottak,
És nem fizetnek számlát,
Inkább álltam rom lakónak,
Magas az új házár.  

Nem bújhatok el örökké,
Szeretnék elégséget,
Önzés helyett ős örömként
Élni közösséget.

*

Szólj hozzá!

Címkék: vers drog pénz drága

Beszéljünk a környezetvédelemről? Na de tudunk tenni valamit?

2020.04.25. 09:50 csorbacsillag

 img-7989.JPG

Trump szerint a klímaváltozás nem biztos, hogy emberi tevékenységek következménye lenne. Ezt amúgy szerintem még Trump sem hiszi el, mégis érdekében áll ilyen kijelentéseket tenni.
Az őt vádoló környezetvédő szervezetek szerint az Egyesült Államokban le kellene állítani néhány olyan dolognak a kitermelését, ami rengeteg embertől elvenné a munkát, és a munka egy olyan dolog a világban, amit nem is szeretünk látszólag, de életben tartja az embereket. Hiába áhítozunk a munkanélküli életre, ha ez valóban bekövetkezne, depresszióba esnénk, betegek lennénk, és meghalnánk.
Trump azt is sejtheti, hogy a klíma aktivisták és hisztizők igényeit kielégítve még vajmi keveset, mikro százalékokat tenne a probléma megoldása érdekében, mondhatni ez már nem oszt, nem szoroz.
A koronavírus miatt kialakult munka és termelési válság mellett sokan elmondják, hogy viszont mennyit tisztult a Föld ezalatt. Hát sajnálom, hogy ki kell ábrándítanom titeket, nem. Ezt már környezetvédők is megmondták, bár tudjuk, hogy ők mindenen nyavalyognak, de ebben igazuk lehet.

img-7999.JPG


Ha valóban meg akarjuk állítani a környezetszennyezést, akkor nem hogy újraindítani nem kellene a termelést, hanem még több gyárat és üzemet kellene bezáratni, és nem csak pár hónapra, hanem mindörökké. Kezdve a kőolaj-kitermelés nagy részével, mert nem lenne több műanyagra szükségünk, legalábbis csak jóval kevesebbre.

 Nem kellenek az egyszer használatos tárgyak, a műanyag bóvlik, amivel Kína elárasztja a világot, az új ruhák és kocsik, stb, stb. Persze nem csak műanyag, hanem vaskohászat se legyen, mert az is szmogot okoz. Mindenki hasznosítsa újra a régi dolgait, javítsa meg, varrja meg saját kezűleg, amit csak lehet. A középkorban is "vidáman" eléltek így az emberek, és alig szennyezték a környezetet, igaz, nem is szaporodtak túl.
Szóval, ha igazán vissza akarnánk fordítani a folyamatokat, ezt kellene tenni, és ezzel milliárdokat tennénk munkanélkülivé, akik aztán szép lassan, vagy gyorsan éhen halnának, talán úgy a világ 80%-a.  Kína, India, Vietnam és az ehhez hasonló országok gyakorlatilag halálra lennének ítélve, mert ezek az országok mind arra vannak beállítva, hogy olyan dolgokat gyártsanak, amiket a nyugati környezetvédő nemzetek nem szívesen engednének be saját országukba, igényük viszont van rá!
Mindettől függetlenül én is nagyon fontosnak tartom a környezetvédelmet. Amit átlagemberként ezért tehetek, az jelenleg maximum az, hogy igyekszem nem ész nélkül vásárolni felesleges dolgokat, és ha lehet, inkább megjavíttatok dolgokat. Ha lenne kertem, ültetnék zöldségeket, fákat. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mit tennék politikusként a környezetért, vannak elképzeléseim, de nem vagyok kompetens a dologban.
Míg látszólag ez az egész helyzet rettentő tragikus, én még mindig úgy gondolom, hogy nagyon nagy beképzeltség lenne azt gondolni, hogy mi emberek le tudjuk győzni a természetet, és nem a természet győzi le az embert, ha túllép egy bizonyos határt...!

img-8529.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: jövő munka gondolat éhség társadalom fogyasztás filozófia válság természet környezetvédelem ember emberiség felismerés gondolkodni Föld India

Testen érés

2020.04.15. 12:48 csorbacsillag

ccaalasr.jpgSzemérmetlen szomorúság,

Újra kéne tested oly vágy

Hevében haragszom égve,

Nem segít a szó az égbe.

 

Hagy! Nem leszek filozófus,

Sem az eszméidért koldus,

Testen érni szeretnélek,

Majd, ha fejben nem vezérled.

 

Ágy közelben légy fertőzés!

Nem vakít a múlt, jövőkép,

Most kergetett éber álmom

Sikamlósan szívre játszom!

Szólj hozzá!

Címkék: jövő vers test szerelem most múlt

Mitől lesz vége ennek az egésznek? - vírus blog

2020.03.30. 14:40 csorbacsillag

Hónapok óta furcsa érzéseim voltak, mintha valami visszatartott volna, és eltűntek körülöttem a régi dolgok, amik motiváltak. Legfeltűnőbben január 3-ától, miután megtartottuk a szilveszter after party-t, amin amúgy már meglehetősen szarul voltam, de muszáj volt eltüntetni a maradék alkohol- és kaja mennyiséget. Ez a terv sikerült is, másnap reggelre még a félre rakott vésztartalék is eltűnt. Úgy gondoltam, pár napot pihenek, ez nem pár nap lett, egyszerűen rám jött valami álomkór.

Azt hittem, ez valami személyes üzemzavar. Próbáltam szervezni a dolgaimat, de azt láttam, senki nem nyitott a dolgok folytatásra. Próbáltam koncerteket szervezni, de nem ment úgy, ahogy régen. Nem volt bennem lelkesedés, csak valami mély, nyomasztó érzés, ami amúgy máskor szokott bennem lenni, de most nem tudtam őket legyőzni a bátorságommal. Sokáig terveztem, hogy felhívogatom a kontaktjaimat, de a végén szinte senkit sem hívtam fel, egyszerűen elfogott a rettegés és a szorongás.

img_83203.jpgAzt hittem, hogy ez valami személyes elmebaj, és úgy döntöttem, egy darabig visszavonulok, és nem csinálok olyan dolgokat, amivel pénzt keresek ugyan, de sok energiát igényelnek. Februárban szerencsére ennek ellenére volt elég esemény, de márciusra meg...

Amikor elkezdődtek ezek a koronavírusról szóló dolgok, megértettem, hogy nem véletlenül történt mindez, és érdekes, hogy úgy éreztem, a helyére került a világ. Ez egy rendkívül furcsa érzés, mikor egyszerre vagy szomorú, és egyszerre elégedett. Nem szeretem azokat az embereket, akik elbagatellizálják az eseményeket, mert úgy érzem, miattuk egyre hosszabb és hosszabb lesz ez a válság. Nem azért, mert megszegik a karantént! Hanem, mert kell változnunk, hogy vége legyen.

A vírusnak akkor lesz vége, ha megértjük az üzenetét. Nem lesz minden ugyanúgy, ahogy eddig volt! Ha nem változunk meg, nem tudjuk elpusztítani sem. Sosem felejtsük el, hogy a vírus Kínából érkezett, és véleményem szerint az ember keze is jelentősen benne van a dologban. Ez nem azt jeleni feltétlenül, hogy szánt szándékkal indították útjára, de ha a gondatlansággal elkövetett emberölésért is felelősségre vonunk valakit, akkor igen is van benne felelősségük!

De mégis miért védik akkor ennyire Kínát a nyugati államok, beleértve a kutatókat és Magyarországot is, ha mindenki tudja, hogy ők hibáztak? A válasz nagyon egyszerű, azért, mert függnek tőlük. Minden védőfelszerelést, orvosi cuccot, és amúgy mindent, amit lehet, Kínában gyártanak, és ha most nem nyaljuk a seggüket, nagy bajban lennénk, ezt most még így meg is értem, de a jövőben ideje lenne odafigyelnünk arra, hogy miért halmozzuk fel azt a sok kínai hamar kidobandó szart a háztartásunkban, amivel csak szemetet termelünk, ahelyett hogy amit lehet, magunknak termelünk meg, és az eszközöket tartósabbnak gyártjuk?! A nyugati államok így nagyon könnyelműen voltak nagy zöldek, hogy minden termelésüket és környezetszennyezésüket átrakták Kínába, aztán úgy csináltak, mintha ez nem lenne.

Remélem, azért szépen lassan jól fognak alakulni a dolgok! Nekem amúgy eddig a legjobban az a példa tetszik, ahogy Csehországban otthon varrogatják egyesével a textilből készült szájmaszkokat. Jó érzéssel töltött el ez látni. A globalizált világ unalma után rátalálni a személyes teendőkre, amire tudomásunk ellenére képesek vagyunk. Ezek a fajta tevékenységek amúgy a legjobb orvosság a depresszióra!

Szólj hozzá!

Megállni talán jobb

2020.03.18. 23:20 csorbacsillag

img-79212.jpg

 Nem marad már semmi úgy,

Borzongat a régi új

Érzés amit tudtam is,

És nem is, és nem is...

*

Csodálkozom mindenen,

Megsirat egy idegen.

Pedig ez nem én vagyok,

Egy halott, két halott... 

*

Elemzőként nem érzek,

Nagy Istentől remélek,

Nem aggódom semmiért,

Csak miért? Csak miért?

*

Jó néha a félelem,

Elbújni és végtelen

szeretetet találok,

Megállni, talán jobb...

*

Mindig lesz egy-két veszély,

Jobban él, ki nem beszél,

Legyen egy friss ős jelen,

Ismerem, ismerem.

Szólj hozzá!

Címkék: vers élet világ halott érzés sírni korszellem

Lelkesítő szöveg

2020.02.25. 13:05 csorbacsillag

Én csalódtam már az anyaméhben,

És, hogy nem szoptam eleget,

Majd idővel minden bepótlódott,

Csak ünneprontó ne legyek!

 

Kicsit megszokottam már az unalmat,

Hogy megértsen mindenki más,

Titkos tetteim mégis utalnak

Áldásra. Ez nem ámítás!

 

Azért szívok, mert nem tudok betelni,

Csak a boldogság túl kevés,

Jó volnék, ha nem lenne ezernyi

Tettvágy bennem, s lelkesedés.

87995319_675199809903800_1641161227763712000_n.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: vers jóság vágy lelkesedés szívás minden csalódás csinálni

Alkotói válság

2020.02.11. 18:31 csorbacsillag

img_7743a.jpgElméletben mindig olyan jó vagyok!

Amikor nem jutok írási lehetőséghez, zseniális ötleteim támadnak és remekül tudok takarítani is! Átlátok a káoszon, és csodálatos rendszerkezeteket építek! De a megvalósítás megfelelő pillanatában rám tör a kietlen üresség és a magány mindent eltompító érzése. És nem értem a rendszereket. Nem értem az összefüggéseket. Nem érzem a kezeimet sem. Az újjaim és mozgásom mind ügyetlenné válik. Éhes vagyok, de az evés után is csak kevesebb energiám van. Nem értem a jeleket és a megérzéseket sem. Úgy érzem, vannak megérzéseim, de a megérzéseim jeleit egyáltalán nem tudom értelmezni. A könyvek mindig arra figyelmeztetnek, hogy „vedd észre a jeleket!” Sokáig figyeltem őket, és megpróbáltam hinni bennük. Szerintük éltem. Ja nem csak szerintünk, hanem szerintem is! :) Izgalmas volt nem tudni, hogy úgysem jön be! Újdonság volt a világ.

Az öregség első fázisa az unalom. Aztán meg kell tanulni felejteni. Az öregek egyik legnagyobb erénye, amikor képesek újra rácsodálkozni a világra!

Engem nem segítettek a jelek. Vagy legalábbis bármibe is belekezdtem, akadályoztak minden téren. Bezzeg, amit nem szerettem, az működött. Szerencsére nem túl sokáig. Csak az elhatározás és az akaraterőm segített a széllel szemben. Ameddig még segít. De elfáradok ebben a kietlenségben és az állandó érzelemmentes küzdelemben a létezésem fenntartásáért. Ha nincsenek fellépéseim, meghalok. Furcsa dolog, de már régóta megfigyeltem, hogy a szereplések tartanak életben. Ez az egyik legfontosabb dolog, amivel definiálni tudom magamat, különben az a lény, aki én vagyok megszűnik létezni. Identitás nélkül csak a halál létezik, így nem tudok mást csinálni, mint beteljesíteni a küldetésemet…!

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet depresszió fájdalom válság szomorú megfigyelés alkotni

Türelmetlen vagyok

2020.01.06. 01:37 csorbacsillag

 *

Türelmetlen vagyok, mégis mindig kések,

Könnyebb dolgaimtól bódulatba térek.

Elválnék magamtól, de csak magamban bízok,

Megszerethetnek, mégis jött a szítok.

 

Távolról voltam jó sziget képzeletben,

Most már mindet értek, lüktet az eremben.

Amit egyszer tudtam, újra el kell érni,

Állattól tanultam a jelenben élni. 

*dsc_0895.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vers állat fejlődés őszinte tanulni jelen türelem

Mindenki bolond körülöttem, csak én nem!

2019.12.18. 13:20 csorbacsillag

Gombafejek, fatálak,
Megélem a parákat!
Nem kísért az alázat,
Amit most látsz, a vázat
Belöllem, ezt ne hidd el,
Csak úgy úszok a sikkel,
Így leszek én önálló,
Csak magamért kiálló,
Védekező merevség
Begolyózza fejecském!
Letépném én ha tudnám,
De megölne a puskám.
Apuskám!

img_7504.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: beteg őrült gomba versike fájni fog Vers Alázat

Kietlen szenvedély

2019.12.12. 11:19 csorbacsillag

dsc_0015_4.JPG*

Vannank ilyen vágyaim az alkohol iránt,

Szívem alján partalan lebeg e téli táj.

Mély derűként feldereng, így nedű sem kell még,

Tévutad nem ingerel, csak csókod jót remél.

 

Elpittyedve álmom is ős szürke fénybe hív,

Azt hittem, ha jó leszek más tájat kérek így.

De belátom e bódulat nem szerből fakad

Jobb nekem, ha életem egy szenvedély marad.

*

Szólj hozzá!

Címkék: vers élet alkohol csók szerelem tél életérzés szenvedély

Óhaj után

2019.12.02. 10:36 csorbacsillag

*

Az élet dallamát nem tudja még senki,

Mély titkok pamlagán nem jó elernyedni,

Isten sugárútját amikor nem látni,

Felviláglik bennem, így izgató bármi.

 

Zöld lámpa fényében tanultam a Napról,

Vártam már a hajnalt, bódultam a szagtól,

De mire kikékült, megnyomott a bánat,

Ami még az éjbe vissza-visszavágyat.

 

Sikamlós az utca, megcsúszva a járdán,

Ledérebb lényemért testem üt, mint járvány.

Miért kellett éjjel kisgyereknek lennem?

Túllőve a célon, óhaj után mennem.

kepkivagas2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vers szex város éjszaka fény szomorú hajnal vágy szenvedély

Levélszemét...

2019.11.09. 01:06 csorbacsillag

dsc_0876_2.JPG

 

*

Türelmetlen vagyok, mégis mindig kések,

Kötött dolgaimtól, bódulatba térek.

Elválnék magamtól, de csak magamban bízok,

Megszerethetnélek, de jött előbb a szítok...

 *

Mély nyomás a mellben, sosem voltam jobban.

Békességről papolsz, de nem tudom, hogy van

az ilyesmi másnál, mert nem tanították,

Egyszer újra élek, nem csak papírokká...

*

Szólj hozzá!

Címkék: vers élet béke életérzés tanulni türelem

Holt kor

2019.10.04. 20:38 csorbacsillag

maxresdefault.jpg

*

Amikor már minden más,
Túl sok súlyban csalódás,
Hitevesztett szemhunyás,
Áthat a holt-kor-sugár.

Nem felejtem mit mondtak,
Kik ide taszítottak,
Kés élével kicsaptak,
Hogy, mámoros maradjak.

Alvó világ elborít,
nyitott szemmel nem tanít,
Megfigyelve tényeken
Nem értem a lényegem.

Azt tudom, sok ember van,
Szívük dobban unottan,
Tudom a Föld, hogy riad,
S vajon miért nem vigad?

Ismerjük a face-eket,
Távoli tűz fészkeket,
Sírokat mi építünk,
hogy ne vesszen érdemünk.

*

Szólj hozzá!

Címkék: vers fájdalom világ életérzés megfigyelés holt Hold Új kor

A mágikus pillanat

2019.09.24. 01:17 csorbacsillag

A mágikus pillanat olyan, hogy észreveszed, hogy minden tökéletes. Átlátod az idők és történések valódi lényegét, és elfogadod mindazt ami volt, ami van, és ami lehetséges. Emlékszel a jövőre, a múltat pedig szentnek hiszed és jelenvalónak az értékeit.

A bölcsek kövét, az örök életet és fiatalságot csak türelemmel lehet előállítani, hosszú, hosszú éveken keresztül, de ez a türelem nem mozgás nélküli. Nem hiszek a nihilista, kifinomult mozdulatlanság és a konstans meditáció építő erejében. A mozgás a földi megtestesülés része, de ütemét Isten diktálja. Összhangban lenni tehát azt jelenti, hogy cselekedni, mikor a szív kér rá, és megálljt parancsolni, mikor a test blokkol. A testi fájdalom jelzéseit észre kell venni, és meg kell érteni miért van.

Ne menj oda, ahova nem visz a lábad! Ha meg mennél, próbálj meg szaladni!

Több vagy annál, amit gondolsz!

A jóslás az ösztön művészete, illuzórikus, esztétikus és jelképes!

img_3422.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: felismerés mágikus

Élen

2019.08.30. 14:04 csorbacsillag

dsc_0677_2.jpgA küzdés építkezés,

Absztrakt tudatomban,

Idő tartás érdek és

Harc az unalommal.

 

Játék, hogy miért vagy itt,

“Éltem, amíg vágytam!”

Mágus szavakat tanít

Villámok hadában.

 

Súgás, de nem gondolat

Megmozgatja testünk,

Boldogság nem pillanat,

Tovább is kell mennünk.

 

Zizeg minden, elhiszem,

Agyamra megy néha,

Megértette már hitem,

Kell, hogy legyen téma!

 

Minden tett, hogy élhetek

Lépve vagy betűzve,

Élvezet, mert él vezet

Élményeket gyűjtve.

Szólj hozzá!

Címkék: vers élet boldogság vágy nyereség idő mágia

Fény varázslat

2019.08.15. 16:09 csorbacsillag

feny.jpg

 

 

 

Lelki testünk nép vezére,
Megkerülhetetlen éke,
Bennem ült le a gonoszság,
Földre huppant, fénybe mosták.

Megtisztít a szenvedésem,
Belső fájdalomban érzem,
Mindent látó harci helyzet,
Küzdelemben fényt emelnek.

Minden érző lélekért él,
Pillanat, és színben élénk
Látásodban nincs több átok,
Szív erényed feltalálod.

Szólj hozzá!

Címkék: vers fény varázsol

Társadalmi okosságok

2019.07.14. 00:06 csorbacsillag

img_3654.jpg

*

Amikor túl nagy a szabadság és túl sok a választási lehetőség a boldogulásra, az emberek először szubkultúrákban tömörülnek, majd teljesen elszigetelődnek egymástól, gyakorlatilag megbolondulnak és közös magányban élik le napjaikat, amiben egy pillanatra sem boldogok. Ilyenkor egyeseknek természetes igényévé válik, hogy mások akaratot érvényesítsenek raktuk, és ezzel elkezdjenek visszatérni a közös akarat és írányatás állapotába, ahol biztonság van, közösség és béke.

*

Miközben az emberek folyamatosan egymással viaskodnak, ha egyesével kérdeznénk az egyéneket, kiderülne, hogy valójában mindenki BÉKEPÁRTI! A különbség csak az, hogy míg néhányan a közvetlen környezetükben és életterükben szeretnék ezt elérni, addig mások inkább csak kifelé, vagy globális értelemben, miközben a közvetlen környezetükben (a békéért), folyamatosan viszályt szítanak, megsértődnek és veszekednek!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: közösség politika gondolat társadalom szabadság okos béke okosság ember emberiség egyenjogúság egyedül egység gondolkodni észrevenni individum

Új bálványok

2019.07.10. 19:53 csorbacsillag

20190306_1353382.jpg

A bálványok eltörpültek,

Anyaguk satnya műanyag,
Hinni vágyok nagyszerűen,
S megbüntet égi harag.


Erőlködtem jól csinálni,
Szorgalmam volt rendesen,
Tisztességesen kiváncsi,
S vettem titkár jelmezem.


Új szentjeink mind leszóltak,
Nem értem ezt miért teszik,
Szolgálatért megtorolnak,
Bóvli munka kell nekik.

fdg.jpgMegpróbáltam megfelelni,

Hisz több nézőpont jó lehet,
Megértően felnevetni,
Mondták ez túl önfeledt.


Nem leszek már elnyomásban,
Hogy játszadozzanak velem,
Cukorkával megkínáltak,
Amit körít könny nyelet. 

Szólj hozzá!

Címkék: vers lélek vágy megfigyelés könny cukor kegyetlen